tisdag, mars 25, 2008

Svamp

Undra om Tom och Stacy har något kaffe? Kan man med att sno kaffe från sina housemates? Jag får se det som en betalning för att jag städat och tvättat badrumsmattan. Det visade sig att den var vit och inte alls i den där nyansen av brunt som får en att tänka på kombinationen vårdhem och underkläder. Jag är i desperat behov av kaffe.
På Facebook görs det Anti fungus-reklam och jag kan inte låta bli att reflektera över hur många (förut jag) som verkligen klickar på den länken. Har man problem med svamp mellan tårna så vänder man sig nog inte till en Internetcommunity det första man gör. Antagligen inte det sista heller.
En sak om det varit blue pills eller något annat pseudo-Viagra. Det finns alltid en eller annan godtrogen Joe Average. Fast vad vet jag? Kanske är fotsvamp ett jätteproblem utan vedertagna läkemedel och allt man kan göra är att vända sig till; ja, Internetutbudet. Fotsvamp är kanske ett lika stort mysterium som HIV-virus eller elallergi.
Med detta i åtanke ska jag nu rulla mig en cigarett, sätta på Pavement och rota igenom varenda skafferi här i huset i jakt efter java. Dagens låt: Zwampen - Electric Banana Band

Inga kommentarer: